top of page
Lake

Työskentele kanssani

Olen astrologi ja valmentaja, ja työni keskittyy sielun kasvupolun mukaisen elämän luomiseen, sekä niiden juurien eheyttämiseen, jonka päälle elämäämme rakennamme, ml. sukutarinat, esivanhempien perintö, ylisukupolvelliset traumat, perhedynamiikka ja muut ihmissuhteet.

Astrologi ja valmentaja Saila Kokkonen - Sisäinen Kompassi

Palveluihini kuuluvat 

 • Syntymäkarttojen ja ajankuvian tulkinta

 • Synastria pareille ja perheille

 • Astrologinen valmennus ja fasilitoidut prosessit kuten "Sukusi perintö, sinun tarinasi"

Kaikki palveluni sisältävät rahat takaisin -takuun 14 päivän ajan toimituksesta, jos et ole tyytyväinen.​

Tapani työskennellä

Astrologi ja valmentaja Saila Kokkonen - Sisäinen Kompassi

Astrologia on voimakas väline itsensä ja ihmissuhteidensa parissa kasvamiseen. Kaikki, mitä koemme ulkoisessa elämässämme, edustaa sisäistä maailmaamme. Siksi muutoksen aikaansaaminen ulkoisessa elämässämme onnistuu tehokkaimmin tuomalla siihen liittyvät sisäiset energiat lähemmäs tasapainoa. Tässä astrologia voi auttaa tarjoamalla sinulle lisää

 • itsetuntemusta ja erilaisten osien, mallien ja prosessien hyväksymistä itsessäsi.

 • ymmärrystä siitä, mikä estää sinua etenemästä elämässäsi tavoittelemaan suuntaasi.

 • tukea haastavissa tilanteissa tai muutoksen välitiloissa navigoimiseen.

 • selkeyttä ja suuntaa yhdistämällä pisteet ja auttamalla jäsentämään sitä, missä olet ollut, missä olet ja mihin olet menossa.

Tapani työskennellä tuo yhteen astronomisen, todellisen taivaan mukaisen astrologian sekä valmennuksen. Siinä missä astrologia on tehokas väline ymmärtää itseäsi syvällisemmin, valmennus on hyvä tapa varmistaa, että nämä oivallukset tulee otettua käytäntöön tavoitettasi kohden. Yhdistelmä hyödyntää sisäisen feminiinisi viisauden ja oivalluksen sekä sisäisen maskuliinisi rakenteet, prosessit, tavoitteenasetannan ja toiminnan, jotta saat parhaan mahdollisen, yksilöllisyyttäsi kunnioittavan tuen tavoittelemaasi muutokseen elämässäsi.

Palveluni

Elämäsi aikakaudet - Progressiivinen kuunsykli -itseopiskelukurssi

Haluatko ymmärtää elämäsi suuria linjoja? Minkä aika on ja minkä ei ole elämässäsi? Kiinnostaako se, miten eri aikojen tapahtumat kytkeytyvät merkitykselliseksi kokonaisuudeksi?

Tervetuloa progressiivisten kuunsykliesi maailmaan! Näe elämäsi aikakaudet kokonaisuutena yksilöllisen 30-vuotisten sykliesi kautta!
 

Syntymäkartan + vallitsevan ajanlaadun tulkinta

Jokainen meistä on ainutlaatuinen energioiden koostumus. Astrologia voi auttaa meitä tulemaan tietoisemmiksi siitä, mitä sisällämme on, auttaa ymmärtämään ja hyväksymään sen kaikkine osineen ja vaiheineen ja ottamaan kaiken irti matkastamme tässä elämässä.

Synastriatulkinta

Tulkinta tarkastelee energioiden yhteispeliä kahden henkilön välillä, esim. puolisot, lapsi-vanhempi, tai ystävät. Keskustelun kohteena voi olla

 • tavat kommunikoida ja toimia yhdessä

 • tarpeiden ja motivaatioiden ymmärtäminen sekä yhteensovittaminen

 • mitä voimavaroja ja kasvupolkuja suhteenne kullekin tuo ja

 • mitä haasteita tai mahdollisuuksia se aktivoi.

Sukusi perintö, sinun tarinasi

Ulottuvatko menneiden sukupolvien kaiut rajoittavasti sinun tämänhetkiseen elämääsi? Etkö tunne täyttä omistajuutta omista tunne-, ajatus- ja toimintamalleistasi?

 

Tervetuloa eheyttävälle syväsukellukselle juurillesi, sinun ja sukulaistesi syntymäkarttoihin!

Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä saila@purposeworks.fi ja kerro tarpeistasi!

Tilaa uutiskirjeeni

saadaksesi tietoa uusista palveluista, tarjouksista ja ajankohtaisten, kollektiivisten energioiden tulkinnasta.

Miten muut ovat hyötyneet

Tulkintani Sailan kanssa olivat uskomattoman oivaltavia niiden energioiden suhteen, jotka ovat läsnä elämässäni. Tulkintojen jälkeen kohtasin itseni suuremmalla itsemyötätunnolla, itsetuntemuksella ja ymmärryksellä omasta kasvustani ja mukavuusalueistani elämässä. Saila on uskomattoman lahjakas viestijä, hän on valo tällä planeetalla, ja tämä heijastuu hänen tapaansa työskennellä kasvun tukemiseksi. Voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan - ne ovat hauskoja ja syvällisiä samaan aikaan.❤️

Anna-Riikka

Misty Forest Reflection

Kuvittele, miltä tuntuisi elää niin luonnollisessa elämänvirrassa, ettei sinun tarvitsisi epäillä itseäsi tai epäröidä, mihin käytät energiasi milloinkin.

Miltä tuntuisi luottaa siihen, että olet juuri sellainen, kuin sinun kuuluukin olla, ja elämäsi on juuri siinä, missä sen kuuluukin olla. Pystyä elämään täyttä elämää juuri tässä hetkessä.

Kuvaako tämä elämääsi tällä hetkellä? Aivan mahtavaa! Eikö aivan? Ei hätää. Astrologia voi tukea sinua niin sisäisellä matkallasi kuin myös arkisessa elämässäsi:

Ei enää...

🙅kahlitsevaa mielikuvaa jostain tietystä “oikeasta” tavasta elää elämää tai itsen/muiden tuomitsemista silloin kun tästä poiketaan 🙅 tunnetta siitä että elämästäsi puuttuu suuntaa tai merkitystä, tai että elämää valuu hukkaan 🙅 itsesi soimaamista silloin kun asiat eivät mene toivotulla tavalla, tai koet epäonnistuneesi jossain 🙅jatkuvia epäilyksiä tai epävarmuutta siitä pitäisikö sittenkin olla tekemässä tuota asiaa tämän sijaan… 🙅 sormien läpi valuvaa mentaalienergiaa joka hupenee siihen että jatkuvasti uudelleenpriorisoit tehtävälistoja mielessäsi 🙅 voimattomuutta siitä ettet voi mitään sisäiselle, rajoittavalle ohjelmoinnillesi eli tunnelukoille, ajatusmalleille tai toimintatavoille 🙅 pakottavaa tarvetta kontrolloida ulkoista todellisuutta saadaksesi sisäistä hyväksyntää tai rauhaa

Sen sijaan koet enemmän...

🥰ymmärrystä ja arvostusta itsesi ja muiden yksilöllisyyttä ja sisäistä moninaisuutta kohtaan, vahvuuksineen ja heikkouksineen, mahdollisuuksineen ja haasteineen 🥰tietoisuutta omista ohjelmoinneistasi eli tavoistasi tuntea, ajatella ja toimia ja kykyä elää niiden kanssa hyödyntäen niitä toivomallasi tavalla 🥰ymmärrystä siitä minkälainen vaikutus sinulla on elämäsi ihmisiin ja heillä sinuun - sekä työkaluja parantaa näitä suhteita 🥰 myötätuntoa ja lempeyttä itseäsi kohtaan silloinkin, kun asiat eivät suju odotetulla tavalla 🥰kykyä nähdä tapahtumien välisiä yhteyksiä ja ymmärtää niiden taustalla olevia syvempiä merkityksiä 🥰voimistunutta luottoa omaan suuntaasi, sisäiseen viisauteesi ja sydämesi ääneen, eli oman sisäisen kompassisi ohjaukseen 🥰itseluottamusta tehdä oman näköisiä valintoja ja edetä elämässä valitsemaasi suuntaan 🥰luottoa siihen että käytät aikaasi ja energiaasi oikeisiin asioihin 🥰kykyä hellittää kontrollia ja antautua elämän aalloille, luottaen siihen että asiat järjestyvät niin kuin niiden kuuluu 🥰sisäistä rauhaa ja kykyä olla paremmin läsnä hetkessä: itsellesi ja rakkaimmillesi

Mitä hyötyä on astrologiasta - erityisesti todellisen taivaan mukaisesta astronomisesta astrologiasta?

Minulle astrologia on hienovaraisin, monipuolisin, kokonaisvaltaisin, kiehtovin ja hyödyllisin linssi (johon olen törmännyt) ymmärtääksemme, miksi toimimme niin kuin toimimme ja miten voimme valjastaa elämässämme vaikuttavien energioiden yhdistelmän. Astrologiset tulkinnat voivat olla hyödyllisiä, kun halutaan saada yleistä tietoa omasta itsestä tai tietystä elämän teemasta.

 

Ihmiset olettavat usein, että "horoskoopit" (pop-kulttuurin tulkinta aurinkomerkkiastrologiasta) ovat sitä, mitä astrologia on. Aurinkomerkit ovat kuitenkin vain yksi kymmenistä tai jopa sadoista osista, jotka muodostavat syntymäkarttamme, joka on monimutkainen ja ainutlaatuinen energioiden verkosto.  Astrologia on enemmänkin taidetta, ja kaikki tulkinnat ovat aina yksilöllisiä

Mikään asia kartalla ei ole musta-valkoisesti hyvää tai huonoa, vaan energiat voivat herätä eloon ja ne voidaan tulkita vaikka kuinka monella eri tavalla. Tarkoitus ei ole siis missään nimessä lähteä ennustamaan deterministisesti jotain tiettyä tapahtumankulkua, vaan keskustella potentiaaleista joihin voit vapaalla tahdollasi vaikuttaa. Luota aina omaan intuitioosi parhaana tulkkina siitä, mikä sinulle itsellesi ja läheisillesi on relevanttia milloinkin. 

Astrologia voi auttaa meitä näkemään ja hyväksymään itsessämme erilaisia osia, malleja ja ohjelmointia, joista osa voi olla alitajuisia kuiskauksia tai jotakin, joka tuntuu toimivan pinnan alla. Yleisesti ottaen sen tunnustaminen, että meillä kaikilla on monia erilaisia puolia itsessämme, ja sen hyväksyminen, että ne ovat juuri sellaisia kuin niiden pitäisi olla, voi tuoda suurta apua. 

Astrologia toimii hermeettisen periaatteen mukaisesti, "kuten ylhäällä, niin alhaalla". Tämän periaatteen mukaan kaikki maailmankaikkeudessa on luotu samoista energeettisistä rakennuspalikoista ja jokainen meistä on mikrokosmos, joka on makrokosmos pienoiskoossa. Kaikki, mitä koemme ulkoisessa elämässämme, on edustus sisäisestä maailmastamme. Siksi muutoksen aikaansaaminen elämässämme onnistuu tehokkaimmin tuomalla siihen liittyvät sisäiset energiat lähemmäs tasapainoa - ja tässä astrologia voi auttaa. 

 

Hyödynsin alun perin länsimaissa yleisintä, trooppisen eläinradan astrologiaa, mutta olen siirtynyt käyttämään todellisen taivaan mukaista, astronomista astrologiaa (engl. 'true sky astrology' tai 'astronomical astrology'). Trooppinen eläinrata lukitsee 12 eläinradan merkkiä eli tähdistöä kukin 30 asteen kokoon ja lukitsee niiden sijainnit seisauksien ja tasauksien mukaan. Tämä on valitettavasti kaukana todellisesta, elävästä, aikojen saatossa muuttuvasta taivaasta, jossa tähdistöjen koko vaihtelee n. 15-50 asteen välillä, väliin voi jäädä 'tyhjää' avaruutta tai tähdistöt voivat näkyä meille 'päällekkäin'. Eläinradan merkkien määrästä ei ole todellista yhteisymmärrystä - yleensä puhutaan 12-14 tähdistöstä.

Trooppinen ja astronominen astrologia edustavat kumpikin todellisuuden kerroksia, trooppinen kuitenkin paljon keinotekoisempana, ihmisen tekaisemana jäljitelmänä taivaasta. Mikä tahansa 3D-taivaasta 2D-tasoon oiottu astrologinen kartta on aina jonkin verran vääristävä visualisointi todellisuudesta. Olen hyötynyt ja oppinut huimasti astrologiasta trooppista järjestelmää hyödyntäen, mutta uskon että todellisen taivaan kartat vievät meidät entistä syvemmälle lähemmäs ydintämme sen ajan luontoa, jota kulloinkin astrologian avulla tulkitsemme. Taivas elää ja myös astrologia, teknologisten kehitysten kuten kartta- ja taivassovellusten myötä, muuttuu aikojen mukana.

Innostukseni jakaa astrologiaa muiden kanssa johtuu siitä, miten paljon se on antanut minulle henkilökohtaisesti:

Ennen kaikkea olen saanut astrologian avulla syvemmän ja monipuolisemman käsityksen siitä, kuka olen, kuin mitä olen saanut mistään aiemmasta lähestymistavasta. Se on ollut vahvistus sille, minkä olen intuitiivisesti tiennyt itsestäni olevan totta, mutta mitä en ole osannut tai uskaltanut pukea sanoiksi. Olen myös ymmärtänyt menneiden tapahtumien ja ihmissuhteiden merkityksiä jälkikäteen. Kaikki tämä on antanut minulle valtavasti luottamusta siihen, että olen juuri sellainen kuin minun kuuluu olla, sekä selkeyttä sisäiseen kompassiini, miten tehdä päätöksiä elämässä, mihin suuntaan jatkaa matkaani ja mihin keskittyä milloin, jotta voin todella hyödyntää kulloinkin vallitsevan ajan laadun virtaa enkä tapella sitä vastaan.

Toiseksi, arvostan suuresti sitä, että astrologia on vastakohta kaikille "yhden koon" ratkaisuille: se on ainutlaatuisesti räätälöityä näkemystä jokaisesta yksittäisestä ihmisestä ja hänen sielunsa polusta. Se ei ole oleta, että yksi asia, joka toimii jollekin, toimisi toiselle, vaan se kunnioittaa sitä, että jokainen meistä on omalla polullaan ja on tullut oppimaan erilaisia asioita tässä tietyssä elämässä - vaikka ammennammekin kaikki samoista arkkityyppisistä rakennuspalikoista. Oivallukset ihmiskokemuksen laajemmasta monimutkaisuudesta ja monimuotoisuudesta on auttanut minua henkilökohtaisesti kunnioittamaan inhimillisen olemassaolon monipuolisuutta ja rakentamaan myötätuntoa toisia kohtaan siinä, miten he valitsevat elää elämäänsä.

bottom of page